Muschiulet de porc cu sos de mere

de Irina in Porc, 24 Ian 2010 | 6626 vizualizari

 

Din categoria "ce am mai scornit azi "...

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 mere mici
  • suc de rosii
  • 1 ceasca apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de mere:

Muschiuletul se spala bine si se curata de pielita, se cresteaza din loc in loc si se asaza intr-un vas termorezistent. Merele se curata de coaja si se dau pe razatoare, dupa care se adauga peste carne impreuna cu sucul de rosii, apa, sare si piper. Se acopera vasul cu un capac si se pune in cuptorul incalzit la 200 grade, vreme de o ora. Drept garnitura am fiert 3 cartofi in coaja, i-am taiat rondele si am format un pat pentru friptura. Pe cateva rondele de cartofi am aranjat cateva rondele de muschiulet, sos si am presarat patrunjel pentru a-i da culoare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

24.01.2010, 23:53

e timpul sa ne schimbam ideile preconcepute sa mai incercam preparate noi , si eu vreau

Sylvia 1

01.02.2010, 16:56

Excelenta combinatie, trebuie sa o incerc si eu o data , felicitari pt reteta si prezentare

Irina 1

03.02.2010, 21:15

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu piure de cartofi violet si dressing de fructe de padure